Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Zazelenat se a rozkvést… teď! - Design / Trendy

Roztáhněte závěsy, vpusťte do svého domova první jarní sluneční paprsky a převlečte svůj nábytek do barev svěže zelené trávy… a to velmi stylově za pomoci největších interiérových novinek!

Grafosklo – celoskleněné dveře s jarním motivem - designové sklo
Zdroj: J.A.P.

OVERFACE … komu se nelení, tomu se zelení

Proto ani vy neztrácejte čas a pusťte se do proměny svého domu či bytu okamžitě! Překvapení nejen svému okolí, ale hlavně sami sobě, přichystáte s digitálním tiskem Overface – technologií, které dokáže přenést na nábytková dvířka a další plochy s hladkým povrchem vyhovující grafiku či fotografii. Když si vzpomenete, že chcete mít na kuchyňské lince fotografii rozkvetlé zahrady, není prakticky niž snazšího. „Vybraný dekor profesionálně potiskneme na nábytková dvířka – na výběr máte z více jak 80 dekorů folií (barevné, dřevodekor, vysoký lesk),“ prozrazuje pan Jiří Slovák, jednatel společnosti Trachea, největšího výrobce nábytkových dvířek pro český trh. Svěží jarní dekory však můžete pustit nejen do kuchyně. Netradičně budou působit i v koupelně, obývacím pokoji, ložnici

Výchozí reklama

...ne zelená, ale ZELENÁ S VYSOKÝM LESKEM

Dejte tomuto odstínu skutečnou zelenou a znásobte jeho úžasnou barvu za pomoci lesku. Zkrátka ukažte prstem na kterýkoliv kus nábytku ve vašem interiéru a opatřete jej folií z dílny společnosti Trachea s vysokým leskem v barevném provedení zelená. Rozhodně nebudete litovat, pořídíte si praktickou a vysoce designovou záležitost vhodnou i do malých prostor. V kombinaci s folií v dekoru přírodního dřeva vykouzlíte dokonale svěží, jarní atmosféru.

Dotkněte se, rozkvetou…

I tato proměna může potkat vaše celoskleněné dveře! Jako mávnutím kouzelného proutku v jejich povrchu vyrostou něžně zelené listy, které se budou zvědavě pnout po celé jejich ploše a nastavovat teplým paprskům slunce. S novinkou Grafosklem, designovým sklem, můžete nechat rozkvést svůj interiér i vy! A pokud byste dali raději přednost rozkvetlé louce, není to problém. Mezi dvě skla lze zatavit jakoukoliv fotografii, motiv či grafiku. Ale nejenom to! Skleněnou plochu může zdobit i vybraná textilie, např. v jarním dekoru nebo přírodniny – herbářované listy či rostliny. Kromě celoskleněných dveří bude toto designové sklo vypadat dokonale také ve formě kuchyňského obkladu, nebo celoskleněné stěny…

Zelená je tráva! …

a nejen ona. Stejný odstín může odteď nést i vaše koupelnová skříňka s umyvadlem. Rozhodně se nebojte výrazného odstínu, který dokonale evokuje pocit svěžesti a lehkosti. Pokud přejedete dlaní po čelní straně skříňky s designovou tapetou, je klidně možné, že vám na ruce ulpí kapky ranní rosy. Takovou atmosféru umí vyvolat pouze koupelnový nábytek značky Myjoys! Pokud vás tento styl oslovil, bude pro vás provedení Aquila Palm to pravé. K dokonalosti je dovedeno i skvostné keramické umyvadlo a závěsná galerka se zrcadlem. Doslova třešničkou na dortu je pak LED diodový pásek, který je vhodný i do vlhkého prostředí a příjemně osvětlí celý prostor koupelny.

Dveře, které podpoří jaro…

Otevřete svůj byt či dům dokořán hezkému počasí. Ovšem, ne ledajakými dveřmi! Aby k vám jaro opravdu zavítalo, musíte zvolit něco doopravdy nevšedního. Použijte k tomu celoskleněné otočné dveře Stylus s digitálním tiskem z dílny VV SKLA. Povrch zde tvoří designový motiv – něžně rozvitý květ v jemných pastelových odstínech. Chybu ovšem neuděláte ani s dveřmi SAPELI, konkrétně modelem METALIK. Jemné jarní lístky ve stříbrně šedých odstínech zakotvily na celoskleněné výplni těchto dveří. Spolu s hliníkovou obložkou tvoří dokonalý pár.

Odhdodlejte se i vy s nadcházejícím jarem proměnit svůj interiér do svěžích barev, které prozáří a udělají příjemnější nejen vaši domácnost, ale pozitivně se rojeví na celkové atmosféře bydlení.

Materiály byly připraveny ve spolupráci se společností Trachea, http://www.trachea.cz/, MYJOYS, www.myjoys.cz, J.A.P., http://www.sklo-jap.cz/, SAPELI, http://www.sapeli.cz/ a VV SKLO, www.vvsklo.eu.
Zdroj: Mgr. Martina Rychetská, DENDRIT Consulting, s.r.o.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (9 celkem)

  • Monika Hradillova: overface Neděle 18. Březen 2012 23:06
  • Pavla Stoklasová: motiv pampelišky Úterý 20. Březen 2012 16:45
  • Simona Žatečková: Údržba Pátek 30. Březen 2012 10:18
  • Sasa Pankova: Re Simona Neděle 01. Duben 2012 22:55
  • Radka Repkova: design Neděle 15. Duben 2012 20:55
  • Pavla Stoklasová: Re Design Čtvrtek 19. Duben 2012 21:05
  • Radka Repkova: Re design Čtvrtek 26. Duben 2012 16:02
  • Pavla Stoklasová: Re: Radka Čtvrtek 10. Květen 2012 20:50
  • Radka Repkova: výsledek perfekto Pondělí 11. Červen 2012 21:31
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu