Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

ASTIN = posuvné systémy na nejvyšší úrovni …

Nově vyvinutý materiál Astin Decor je vhodný pro výplně dveří a příček. Dodává se v různých barvách, designu a povrchu, aby bylo možno zhotovit jedinečné dveře ...

Astin Decor
Zdroj: www.astincz.cz

Nejnovější hliníkové systémy pro posuvné, skládací a otočné dveře prezentovala na veletrhu WOOD-TEC společnost ASTIN ALUMINIUM SYSTEMS s.r.o. „Naše inovativní řešení umožňují instalaci individuálních  posuvných dveří v každém podkroví, šatně a členitém interiéru. Nabízí četné možnosti designu a mimořádně jednoduchou montáž posuvných stěn a dveří,“ řekl Aleš Nádeníček. K přednostem systému patří široké moderní spektrum designu, perfektní ergonomie i možnost využití různých konstrukcí (posuvné, skládací a otočné dveře). Evropská výroba a nejnovější technologie umožňují vytvořit produkt, který splňuje  přání i nejnáročnějšího zákazníka. Záruka výrobce na posuvný systém je 10 let.

Technicky dokonalá řešení řadí firmu na vysokou evropskou úroveň. „Patnáct let zkušeností a export do 18 evropských zemí z nás činí experty ve věci výroby a prodeje hliníkových systémů pro posuvné, skládací a otočné dveře. Hliníkové rámy a široké spektrum regálových systémů byly konstruovány tak, aby ladily v každém interiéru, skříni a šatně,“ doplnil Nádeníček.

Výchozí reklama

Technicky dokonalá řešení řadí firmu na vysokou evropskou úroveň. „Patnáct let zkušeností a export do 18 evropských zemí z nás činí experty ve věci výroby a prodeje hliníkových systémů pro posuvné, skládací a otočné dveře. Hliníkové rámy a široké spektrum regálových systémů byly konstruovány tak, aby ladily v každém interiéru, skříni a šatně,“ doplnil Nádeníček.

Na veletrhu WOOD-TEC společnost představila Astin Decor. Jedná se o nově vyvinutý materiál pro výplně dveří a příček  v různých barvách, designu a povrchu, aby bylo možno zhotovit jedinečné dveře. Desky jsou vyráběny nejmodernější technologií, vynikají vysokou pevností a trvanlivostí, mají exkluzivní povrch a nepatrnou hmotnost při tloušťce.

Základem pro výrobu deskových výplní Astin Decor je lehčená voštinová deska o síle 10 mm s dekorativním povrchem v několika designových a barevných variantách. Skleněné výplně tloušťky 4,7 mm pro posuvné dveře vestavěných skříní a šaten jsou zhotovovány technologií laminátového lepení z bezpečnostního skla a dekorativních materiálů, jako jsou například přírodní dýhové sesazenky, dekorační plastové folie aj.

Další novinkou bude regálový systém Astin Interior typových řad Styl a Slim s jednoduchou konstrukcí a montáží.  „Abychom mohli splnit individuální přání našich zákazníků, vyvinuli jsme různé výrobní řady. Každá řada dveří pro skříně a šatny je vybavena bezchybným přepravním systémem uloženým v kuličkových ložiscích v horních a spodních pojezdových kladkách. To zaručuje, nezávisle na estetických a ergonomických rozdílech mezi řadami, že zákazníci s našimi posuvnými, skládacími a otočnými dveřmi obdrží trvanlivé a bezporuchové výrobky,“ konstatoval. Společnost se také řadu let věnuje vývoji různých metod pro zušlechtění povrchu hliníku. Enormní volba barev a struktur tak umožňuje vyrábět  nábytek na speciální přání zákazníka.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu