Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Veletrh Pragointerier 2013 už za měsíc! - Výstavy, veletrhy

Také se chcete doma konečně cítit jako doma? Pomůžeme Vám! Mezinárodní veletrh bytového designu Pragointerier představí 14. – 17. února 2013 moderní design a navíc můžete vyhrát luxusní nábytek!

Veletrh Pragointerier 2013 už za měsíc!
Zdroj: pragointerier.cz

Mezinárodní veletrh bytového designu na Výstavišti v Praze – Holešovicích chystá již tradičně pro své návštěvníky lákavou podívanou a skvělou možnost nákupu toho nejzajímavějšího, co v současné době nábytkáři a odborníci na designový nábytek ve světě nabízejí. Nenechte si ujít tuto mimořádnou podívanou a šanci skvělých nákupů za veletržní ceny. Od 14. do 17. února 2013 bude Průmyslový palác tím pravým partnerem při výběru interiéru do Vašeho domova.

Výchozí reklama

Novinkou nadcházejícího ročníku je velká expozice předních designových studií. Špičkoví bytoví architekti a designéři Vám zdarma pomůžou vyřešit celkový design interiéru tak, aby byl příjemný nejen na pohled, ale i po stránce praktického využití.

Chybět nebude ani sekce PANELOVÝ DŮM A BYT zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, zateplovacími systémy, výtahy a řešením interiérů. Sekci PANELOVÝ DŮM A BYT doprovází odborná konference CEEERES 13. Jistě zajímavé budou také novinky v oblasti dotací na zateplování – program Zelená úsporám. Vůbec poprvé na veletrhu proběhne soutěž „Mladý malíř 2013“.

Hostem veletrhu budou již tradičně HRNČÍŘSKÉ TRHY, které představí lidovou tvorbu 80 keramiků a výtvarníků.

Nedílnou součástí veletrhu Pragointerier je sekce ART.EU, kde výtvarníci, umělci, sochaři, malíři představí svá díla. Designové novinky budou jako každoročně představeny v Salonu novinek a designu a nebude chybět ani soutěž s názvem Top Light.

A to není zdaleka vše. Vystavovatelé s pořadateli pro Vás chystají úžasnou soutěž o luxusní nábytek za 300.000 korun! Vyhrajte přímo na veletrhu poukázky na nábytek snů či praktické doplňky do Vašeho domova! „Každý návštěvník také dostane ke vstupence zdarma Průvodce veletrhem plného významných slev na nábytek i doplňky,“ říká Markéta Holatová, tisková mluvčí pořadatelské Incheby Praha.

26. ročník mezinárodního veletrhu bytového designu Pragointerier tedy nabídne celkový přehled vybavení bytu doslova od podlahy až po strop. Prodejní výstava je vhodná pro všechny, kteří plánují „zařídit se v novém“, i pro Ty, kteří chtějí jen pozměnit, vylepšit a doplnit svoje bydlení. Pokud změny zatím nechystáte, díky této výstavě proniknete do tajů nejnovějších materiálů, tvarů i designu.

Návštěvníky veletrhu čeká také bohatý doprovodný program složený z přednášek a soutěží.

Více informací na www.pragointerier.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu