Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

WOOD-TEC 2013: Komplexní nabídka pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl

Ve dnech 22. – 25. října se na brněnském výstavišti opět po dvou letech uskuteční mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC. Jde o hlavní veletržní akci ve střední Evropě. Přípravy již vrcholí a organizátoři vidí letošní ročník optimisticky.

Logo Wood-Tec

„Oproti předešlým ročníkům jsme zaznamenali dřívější start poptávek firem o účast. Na veletrhu se budou opět prezentovat všechny významné firmy působící na trhu v České republice. Návštěvníci se mohou těšit i na celou řadu nových firem, které se na veletrhu budou prezentovat poprvé“, říká Miloň Mlčák, ředitel veletrhu WOOD-TEC.

V současné době se již řeší obsazenost pavilonů, tradičně to budou pavilony P a F a přilehlé volné plochy. WOOD-TEC se tak opět bude konat v nejmodernější části brněnského výstaviště. Vystavovatelé již připravují své expozice, jejich architektonické řešení a ztvárnění. Mezi největší vystavovatele v letošním roce budou patřit například společnosti Epimex, TEKMA, BeA CS, STM, ITALCOMMA, ASAMER, BALJER-ZEMBROD, EGGER CZ, Hettich ČR, Panas, PILART, ROJEK prodej, Blum, Schachermayer, HOUFEK, FELDER KG  - poskládat podle velikosti a nebo podle abecedy. a řada dalších.

Přibylo také firem, které se na veletrhu WOOD-TEC prezentují poprvé, a to nejen z České republiky, ale i ze zahraničí, mezi tyto vystavovatele patří například ABIRON, Alpi-dýha, Dřevomateriál, Foerster Tecom, Freewood, GreMi KLIMA, Ing. Martin Václavek, Jiří Mynař-strojírenská výroba, LUNIT (Slovenská republika), NEXNET, Pollmeier Polska (Polsko), PREBENA ČR, Rűttgers Organics GmbH (Německo), TECE DECOR (Turecko), VB Leasing CZ, Woodgrain a další. „Velmi nás těší zájem 30ti nových vystavovatelů o náš veletrh. Je to pro nás důkaz, že společnosti stále řadí veletrh k důležitým marketingovým nástrojům,“ doplňuje Miloň Mlčák.

Výchozí reklama

Většina vystavovatelů připravuje představení novinek

Jak již bylo zmíněno, přípravy na říjnový WOOD-TEC jsou již v plném proudu. Vystavovatelé připravují řešení expozic a prezentací. Většina z nich plánuje na veletrhu představit nejen stávající porfólio výrobků, ale hlavně novinky.
Zcela novou verzi profesionálního programu VisKon V7 pro kompletní dřevostavby představí firma WETO AG z bavorského Tittlingu. Tato společnost bude prezentovat 3D CAD/CAM software pro krovy, dřevěné konstrukce, dřevostavby a schody. Přímo v expozici si pak budou moci zákazníci vyzvednout bezplatný program pro schody Scalinata spolu s bezplatnou verzí programu pro krovy WETO Liberta. „Veletrh WOOD-TEC se pro naši firmu stal důležitým pojítkem mezi stávajícími zákazníky a samozřejmě i možností jak navázat nové kontakty v příjemném prostředí,“ uvedla Hana Janoušková, obchodní manažerka firmy.
Také například společnost Felder-Group CZ plánuje představení novinek. „Mimo jiné absolutně novou typovou řadu srovnávacích a tloušťkovacích frézek či nové typy CNC dřevoobráběcích center“, říká Ing. Tomaš Vystyd, jednatel společnosti.
Odborní návštěvníci se tedy mohou těšit na celou řadu zajímavých prezentací, inovací a novinek. Seznam vystavovatelů bude před veletrhem k dispozici na webových stránkách veletrhu.

Pokrokové materiály a design v nábytkářství, ale i novinky v realizaci dřevostaveb

Již tradičně organizátoři připravují ve spolupráci s Mendlovou univerzitou v Brně odborný doprovodný program. Zde se formou přednášek, seminářů, konferenci a prezentací budou moci návštěvníci dozvědět aktuální informace z oboru dřevozpracujícího a nábytkářského průmyslu. V odborném programu se objeví atraktivní témata, návštěvníci se  budou moci něco dozvědět o budoucnosti a možnostech využití nových materiálů, moderního designu a techniky v nábytkářství. Určitě přínosné budou i informace ohledně dřevostaveb, které se začínají v České republice stále více prosazovat. Zazní zde témata jako jsou současné trendy v této oblasti, či haptické účinky dřeva. V odborném programu nebudou chybět ani vzdělávací projekty. Bude zde představen projekt interaktivního vzdělávacího portálu pro nábytkáře nebo nábytkářský informační systém „NIS“. Nabídka programu je opravdu zajímavá a odborní návštěvníci si tedy budou mít z čeho vybírat.
Pro návštěvníky, kteří se registrují na webových stránkách veletrhu, je připraveno zlevněné vstupné.

Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu