Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Světové trendy na českém veletrhu

SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014 Součástí letošního veletrhu nábytku a interiérového designu FOR FURNITURE 2014, který se koná ve dnech 20.3. – 23.3.2014 v areálu PVA EXPO Praha v Letňanech, bude speciální expozice. Název tohoto zcela nového projektu nese název SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014.

Inspirace & Trendy 2014

Jedná se o unikátní představení několika směrů, které jsou inspirovány světovými veletrhy a nejnovějšími trendy. Scéna bude rozdělena do čtyř sekcí se zcela odlišnými inspiracemi – digitální svět, natural, glamour a retro. Jednotlivé sekce se budou skládat z působivého aranžmá a velkého vzorkovníku - výběru materiálů od podlah, přes tapety a bytový textil až po výrobu nábytku apod.

Výchozí reklama

Cílem projektu je, aby se interiérový designéři a architekti dozvěděli o nových materiálech a výrobcích, které jsou v České republice běžně dostupné. Nechybí tedy kontakt na výrobce i dodavatele, přesný popis materiálu a jeho využití v interiéru. Akce není určena jen návrhářům, ale i široké veřejnosti, která se může inspirovat při zařizování svého bytu či domu.

Pro návštěvníky, a nejen pro ně, připravujeme brožuru, která nese název projektu. V ní naleznete veškeré informace, kontakty i obrazový materiál. Tato brožura bude pro všechny ke stažení zdarma.

Tuto expozici najdete na veletrhu v části DESIGN SHAKER ve středu haly č.4 na ploše 100 m2. Projekt připravuje Ing. Iva Bastlová DiS., odborník na interiérový design.
 
 
Ing. Iva Bastlová DiS.
Tel: 604 865 883
www.loxo.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu