Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Trachea - KUCHYŇSKÉ SESTAVY NOVÉ GENERACE

Pod slovem kuchyně si každý představí podobný obrázek: horní a dolní řada stejných skříněk, spotřebiče. Ovšem, dnešní kuchyňská sestava může mít zcela atypické provedení! Pryč s klasikou…

Atypická kuchyňská sestava Trachea v novém provedení kaschmir.
Zdroj: Trachea

VYSAVAČ, ŽEHLIČKA I MOP

"Kuchyňské skříňky už dávno neobsahují pouze nádobí či jiné propriety k vaření. Důraz je kladen na velký úložný prostor, který pohodlně skryje třeba vysavač nebo mop na uklízení. Sestavy mají proto daleko častěji atypické uspořádání a rozměry, aby vyhověly potřebám majitelů,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, a.s., největšího českého výrobce kuchyňských dvířek, a pokračuje: „Pro rozměrné skříňky či kontejnerové zásuvky jsou vhodné podlouhlé úchytky, které usnadňují manipulaci a pohyb s nimi."

Výchozí reklama
 Kuchyň Trachea v provedení folie wolfram šedý.
Kuchyň Trachea v provedení folie wolfram šedý.

SPÍŽ? ŽÁDNÝ PROBLÉM

Za dvířky kuchyňských skříněk se stále častěji objevuje také spíž. Je to záležitost spíše menších bytů, kde není prostor pro samostatnou komoru, ve které bychom mohli skladovat potraviny. „Mnozí z vás si pamatují klasické vestavěné panelákové „skříně – spíže“. To už je minulost. Dnes si lze pořídit nápaditou stěnu s množstvím různě dělených skříněk. Pokud zvolíte povrchovou úpravu v tlumených barvách, bude kuchyně působit svěžím a vzdušným dojmem, vysvětluje dále pan Martin Dusík. Zajímavý design vykouzlí novinka – folie wolfram v šedém odstínu s výraznou strukturou.

 Sestava ve vysokém lesku T.acrylic šedý londýn, norek lesk a bílá lesk.
Sestava ve vysokém lesku T.acrylic šedý londýn,
norek lesk a bílá lesk.

POSEĎTE SI V KUCHYNI

Kuchyň se stále více vzdaluje svému čistě funkčnímu pojetí. Naopak se z tohoto prostoru stává také místo pro setkávání, komunikaci, posezení s přáteli.
 „Pokud bude mít vaše rodina chuť, povídat si s vámi u vaření, určitě ocení speciální malou „lavici s polstrováním“, která může navazovat na kuchyňský ostrůvek. Tato sedací část je nenápadná a nezabírá zbytečně moc prostoru. Jde o velmi vtipný doplněk,“ informuje dále pan Martin Dusík. Přátelský look kuchyni dodávají také otevřené police ústící z ostrůvku, popřípadě atypicky zavěšené podlouhlé skříňky. Interiér kuchyně pak dostává netradiční šmrnc.

Zapomeňte na řady stejných skříněk – i na veškerá ostatní kuchyňská klišé. Naopak se nebojte pohrát si s kuchyňskou sestavou, atypickými rozměry a doslova se vrhněte do originálních řešení!

TRACHEA, a.s.
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu