Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Objevte japonské nářadí pro truhláře. Nadchne začátečníky i ostřílené profíky.

image33.png

Ač se může zdát, že pily a hoblíky fungují po celém světě stejně, není tomu tak. Důkazem je japonské nářadí. Je zkonstruováno pro pohyb směrem k sobě – tahem. Díky tomu nepotřebujete tolik síly a nad nástrojem získáte přesnou kontrolu. Proto se s japonským nářadím výborně pracuje i začátečníkům. Které druhy vám v truhlárně nesmí chybět?

Novinka: Ponorná pila TS 55 R od Festool

Festool_ponorna_pila_TS_55_R.jpg

Ve společnosti Festool tvrdí, že se jedná o nejlepší ponornou pila kterou kdy vyrobili ... podívejte se na video a zhodnoťte sami ...

Festool: Tesařské motorové pily

festool_tesarske_motorove_pily.jpg

Ať už dřevo nebo izolační materiály, Festool má řešení pro všechny běžné materiály v dřevostavbách. Předkládáme vám přehled tesařských řetězových pil Festool ... (video)

Festool: Kapovací pila - KAPEX KS 120

Festool_Kapovaci_pila_KAPEX_KS_120.jpg

KAPEX KS 120 přesvědčí díky dvojitému vodicímu sloupku s dvěma kuličkovými ložisky, malé hmotnosti a řezné kapacitě 120 mm. Inteligentní detaily jako dvoučárový laser a úhlová jednotka zajišťují přesné výsledky. (video)

Novinka: Nová Mafell ponorná pila MT 55 18M bl

mt55_18m_bl_zoom.jpg

Již MAFELL ponorná pila MT 55 cc vytvořila v daném tržním segmentu standarty ohledně přesnosti, výkonu a komfortu. Vyklápěcí ochraný kryt pro kotouč a drážka pro možnost použití vodících lišt různých výrobců jsou stále jedinečné. Nejnovější generací 18-ti voltových akumulátorů vybavená ponorná pila MT 55 18M bl umožňuje montážní práce, které jsou nezávislé na síťovém napájení.

Kvalitní truhlářství opět žádané!

Formatovaci-pila_Surplex-com.jpg

Zvažujete koupi stojů, ale Váš rozpočet je značně omezený? Nákup použitých strojů může být řešením pro malé i velké truhlářské firmy.

NOVINKY METABO: Akumulátorové kapovací pily KGS 18 LTX 216 - umějí i 400 řezů na jedno nabití akumulátoru

Metabo-Aku-kapovaci-pila-KS-18-LTX-216.jpg

Že mohou být akumulátorem poháněny dokonce i výkonné stroje, jako jsou kapovací pily, dokazují jedinečné akumulátorové pily KGS 18 LTX 216: Technologie Ultra-M v kombinaci s blokem akumulátorů 5.2 Ah zajistí maximální výdrž při řezání vašich podlahových panelů nebo soklových lišt.

Pila Divar 55 - tři pily v jedné - ponorná, stolová i okružní

pila-divar-55-truhlarsky-portal-zdroj-garland.jpg

Není pila jako pila, každá má jiné využití. Pokud nechcete mít dílnu přeplněnou různými typy, stačí si správně vybrat. Ponorná pila Woodster Divar 55 v sobě spojuje tři funkce: ponorná pila, stolová pila a okružní pila. Podívejte se s námi, co všechno tato pila dokáže.

Návod: Jak pracovat se stolní mini-pilou ...

ovladani-stolni-mini-pily.jpg

Ukázka zajímavého truhlářského stroje. Miniaturní stolní pily ...

Prodeje štípaček na dřevo a krbových kamen stoupají

drevo-les.jpg

Praha - Češi se kvůli rostoucím nákladům na vytápění ve stále větší míře vracejí k topení dřevem. Výrazně proto rostou prodeje elektrických štípaček dřeva, motorových a elektrických pil, seker a krbových kamen, potvrzují prodejci.

Dřevostroj Čkyně představí na veletrhu WOOD-TEC technologické linky

drevostrojCkyne4.JPG

Společnost Dřevostroj Čkyně ve své expozici představí výkonné stroje vlastní konstrukce - dvouhřídelovou hranolovací pilu UHPD, automatický omítací systém AOP, jednohřídelová rozřezávací a omítací pila ORP a další nové projekty.

Sleduje jen jednu linku. Tvoji. - Nová přímočará pila CARVEX PS 420. / Festool

Přímočará_pila_CARVEX_PS_420.jpg

CARVEX PS 420 je lehká, šikovná montážní přímočará pila. S velkou průtažnou silou a nedostižná v řezání křivek.

Absolutně přesná, flexibilní a kontrolovatelná ponorná pila FESTOOL TS 55 R

ponorna-pila-festool-ts55r.jpg

Společnost FESTOOL pro vás vyrobila novou ponornou pilu TS 55 R, která je věrná principu dokonalosti. Je to nejlepší ponorná pila, kterou kdy ve společnosti vyrobili.

Dřevostroj Čkyně prezentovala technologické linky vizuálně

sekacka-pilarskeho-odpadu_01_big.jpg

Do vyspělých dřevařských technologií osazuje výkonné stroje vlastní konstrukce Dřevostroj Čkyně, a.s. Rozřezávací pily, prizmovací a hranolovací agregáty s pilami, frézovacími hlavami, reduktory kořenových náběhů apod.

Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu