Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály » Kování

JAP: Dvě křídla schovaná ve zdi

Skládací pouzdro PROFIKIT už umí schovat dvě posuvná křídla a přitom si zachovává svoji schopnost mini transportních rozměrů. PROFIKIT KOMFORT se jednoduše skladuje i transportuje na místo stavby a přitom dokáže schovat hned dvoje dveře.

Profikit Komfort
Zdroj: J.A.P.

Chtěli byste do svého interiéru dvoje zasouvací dveře do pouzdra, ale chodba do vašeho bytu je úzká či klikatá a klasické stavební pouzdro přes ni prostě nepronesete? Pak je na řadě šikovná novinka – skládací pouzdro PROFIKIT KOMFORT. Jeho transportní balení je 6x menší než u klasického stavebního pouzdra. Odpadá vám tak řešení velkého automobilu pro transport nebo jakékoliv problémy s dopravou na stavbu.

Výchozí reklama

„Toto dvoukřídlé stavební pouzdro šetří místo hned dvakrát - nejen při přepravě, kdy je dodávané v rozloženém stavu a připravené ke snadnému sestavení, ale také při zabudování do příčky, kdy dokáže ušetřit spoustu prostoru v místnosti v důsledku „zmizení“ dveří ve zdi,“ vysvětluje pan Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti J.A.P., z jejíž autorské dílny skládací stavební pouzdro PROFIKIT pochází, a pokračuje: „Z tohoto důvodu se dvoukřídlý PROFIKIT skvěle hodí tam, kde potřebujete velký průchod – například mezi obývacím pokojem a kuchyní. Dveře schováte do zdi a vznikne velký obytný prostor, naopak v případě potřeby stačí dveře zavřít a máte dvě samostatné místnosti.“

Profikit Komfort - celoskleněné dveře
Profikit Komfort - celoskleněné dveře

PROFIKIT KOMFORT je sestaven ze dvou jednotlivých stavebních pouzder navzájem spojených horní vodící lištou. Dveřní křídla se v pouzdru synchronně pohybují proti sobě a od sebe. Konstrukce skládacího stavebního pouzdra PROFIKIT KOMFORT je sice oproti klasickým pouzdrům odlehčená o bočnice, ale její funkčnost zůstává stejná. Výhodou je kompatibilnost pouzder PROFIKIT s dveřmi všech výrobců a materiálů. Můžete tak nechat bez obav „zajíždět“ do zdi nejen dveře dřevěné, ale i celoskleněné!

Společnost "J.A.P." spol. s r. o.
Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu