Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály » Kování

M&T: Když klika stárne s grácií…

Elegance přirozeně zestárlých surových kovů je v interiéru příslibem neotřelosti provedení… a příkladem je mosaz ve své naturální podobě, třeba na akcentu dveřního kování…

Kování MY - mosaz leštěná a mosaz antik
Zdroj: M&T

Ponechte kliku oděnou ve svém materiálovém základu a odměnou vám bude zcela originální dveřní kování s historickým nádechem! Estetický potenciál mosazi, která se využívá pro výrobu kvalitního dveřního kování, je zcela nepopiratelný, a proto je škoda ji schovávat!

Výchozí reklama

Kliky natural mosaz
Kliky natural mosaz

„Ačkoliv je mosaz díky svým charakteristickým vlastnostem výborným materiálem pro základ kliky, neméně vhodná je i na její povrch. Přirozeně stárnoucí mosazný povrch postupem času mění svůj odstín v závislosti na okolních podmínkách i frekvenci užívání,“ říká Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního kování, a pokračuje: „Mosazný povrch pro kliky nabízíme ve třech variantách – surová přírodní mosaz s jemnou strukturou, ručně leštěná mosaz a mosaz antik s efektem již několikaletého používání.“  Mosazný povrch dozrává s každým dotykem a s přibývajícími lety stárne s elegancí sobě vlastní.
www.kliky-mt.cz

Rocksor
Klika Rocksor natural mosaz

 

Material & Technology s.r.o. – M&T
První a zároveň jediný český výrobce dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě.

www.kliky-mt.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu