Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Školy: Z lavic Přímky až na pódium Kaiserštejnského paláce

V historických prostorách Kaiserštejnského paláce na pražské Malé Straně se v sobotu 8. listopadu 2025 konalo slavnostní vyhlášení soutěží Nejlepší absolvent 2025 a Nejlepší samostatná odborná práce, které každoročně pořádá Hospodářská komora České republiky. Ze 131 přihlášených projektů porota ocenila 40 nejlepších.

Absolvent - Truhláři z Přímky

Přímku reprezentovali Markéta Vlčková z oboru Kuchař – číšník a Klára Kočková a Jakub Kopecký z oboru Truhlář.

Klára Vlčková - 2. místo
Klára Vlčková - 2. místo

Všichni tři jmenovaní získali uznání v kategorii Absolvent 2025, přičemž Markétka Vlčková navíc se svou samostatnou odbornou prací obsadila skvělé druhé místo v celostátním hodnocení. Ve své práci s názvem Pozdrav z hájovny – Slavnosti svatého Huberta propojila odborné dovednosti s respektem k tradici a poctivému řemeslu.

Pro zisk titulu Absolvent 2025 museli studenti splnit přísná kritéria – průměrný prospěch do 1,5 a kvalitní odborné zpracování zvoleného tématu s přínosem pro praxi.

Čestné uznání - Přímka
Čestné uznání pro Přímku

Významného ocenění se dočkala také Přímka, která získala Čestné uznání Hospodářské komory České republiky za vysokou úroveň odborné přípravy absolventů ve školním roce 2024/2025.

Autor: Ing. Klára Němcová

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

školy Přímka

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg Ohra_120x90.jpg Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2024 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.