Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

UDĚLEJTE Z NÍ KRÁSKU!

Z koho? Přeci z vaší např. panelákové koupelny, na které se léta používání nesmazatelně podepsala. Ukážeme vám tři proměny, které z ní udělají příjemnou, elegantní a nakonec velmi svůdnou. Inspirujte se!

Proměna panelákové koupelny - nábytková řada Dřevojas - ASTON
Zdroj: Dřevojas

Pohlédněte na svou koupelnu kritickým okem a rozhodněte se pro změnu. „Koupelnový nábytek přináší celou řadu možností, jak i na malém prostoru vytvořit dokonalý interiér.  Skříňky i umyvadla lze volit v různých rozměrech, takže máte vždy záruku, že se i pro vás najde ideální řešení. A navíc, vybírat lze z velkého množství designových řad, takže není problém, sladit svou koupelnu do stylu retra, vysoce moderního či koloniálního,“ informuje o možnostech nábytku pro koupelny Ing. Zdeněk Blažek, marketing manager společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce nábytku.

Výchozí reklama

PŘÍJEMNÁ

Pokud si pokládáte otázku, zda lze vytvořit interiér koupelny, který bude na první pohled líbivý, ale přitom i velmi praktický, odpověď je jednoznačně ano. A navíc, pokud zvolíte vhodnou povrchovou úpravu, můžete mít koupelnový nábytek, který odolá i pohybu a aktivitě velké rodiny. „ Design i praktičnost v sobě snoubí zcela nový povrchový materiál – Senosan (speciální folie s vysokým stupněm lesku plně srovnatelným např. se sklem nebo laky),“ informuje Ing. Zdeněk Blažek.  Barevné provedení červená lesk působí na vybrané řadě nábytku ASTON z dílny Dřevojasu velmi atraktivně, jeho krásu podtrhuje i zvolený jednoduchý typ skříněk i samotného hranatého umyvadla, které mohou v případě potřeby použít dvě osoby, v rozměru 120cm. Jako další úložný prostor může sloužit galerka se zrcadlem a moderním LED osvětlením na bezdotykové čidlo, zavěšená nad umyvadlem.

ELEGANTNÍ

Jak nejlépe docílit jemné elegance i v rámci koupelny? Vhodné je vybrat takový nábytek, který v sobě ponese zajímavý designový prvek. Tento hlavní motiv pak můžete podpořit výběrem vhodné dekorace. Pro tento případ se dokonale hodí řada koupelnového nábytku opatřená trendy ornamentem! Moderní grafika v kombinaci černého ornamentu a bílé, spolehlivě oživí vaši koupelnu a strhne na sebe pozornost všech příchozích. „Pokud se atraktivní tvary nábytku ORNAMENT zkombinují s nadčasovým dekorem, který se opakuje na skříňce s umyvadlem a rámu zrcadla, a s povrchem bílá folie, dosáhnete dokonalého výsledku,“ říká Ing. Zdeněk Blažek.

SVŮDNÁ

Koupelna hraje v našem životě zásadní roli. Když pomineme tu, která se týká hygieny, je pro nás tento prostor místem, kde se ráno probouzíme a večer uklidňujeme, relaxujeme a připravujeme se na spánek. Atmosféru pohody a klidu okořeněnou dávkou harmonie lze samozřejmě podpořit
i vybraným nábytkem. Pro tento případ se skvěle hodí řada Aquila Spring z dílny společnosti MYJOYS, jejíž koupelnový nábytek v sobě spojuje úžasný design a vysoce kvalitní materiál. Neopakovatelným dojmem působí zvolená grafika na čelní ploše skříňky s umyvadlem, pod kterým je umístěn LED diodový pásek, jenž pohodu podpoří příjemným světlem. Pokud byste si však přáli oživit skříňky např. tulipány, není to problém - navrhnout si můžete i svůj vlastní motiv.
 


Materiály byly připraveny ve spolupráci se společností Dřevojas, www.drevojas.cz , a MYJOYS , www.myjoys.cz .

MYJOYS
Značka MYJOYS je novinkou na našem trhu v segmentu luxusního koupelnového nábytku. Je synonymem pro prvotřídní českou kvalitu a perfektní zpracování spolu s jedinečným švýcarským designem. Nadčasovost a budovaná prestiž této značky Vás nikdy nenechá na pochybách, že koupelnový nábytek, na který se právě díváte, je první svého druhu v Evropě. MYJOYS připravila pro letošní rok exkluzivní kolekci Aquila, která je skutečně jedinečná svým stylem povrchového provedení - zásuvkami se skleněnou čelní plochou a exkluzivní designovou tapetou, kterou si můžete vybrat nebo dokonce navrhnout přesně podle Vašeho vkusu. Více o značce MYJOYS a dalších designových kolekcích na www.myjoys.cz .


Dřevojas, s.r.o.
Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového
a hotelového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko, Maďarsko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu