Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

5 interiérů kuchyně = 5 účinků designu

Dnes bychom se s Vámi rádi podělili o 5 příkladů kuchyňských interiérů, které jsme objevili na webu. Každý z uvedených příkladů má svůj jedinečný design a přestože se liší jeden od druhého, mají jednu společnou věc a to účinek designu.

Kuchyně se stává čím dál oblíbenějším místem v domě, ať už jste vášnivým kuchařem nebo ne. Zdá se, že lidé přirozeně tíhnou ke kuchyni jako k místu odpočinku a setkávání se s ostatními členy rodiny nebo přáteli. Čím dál populárnější jsou otevřené prostory, a proto je důležité aby tyto prostory byly estetické a funkční zároveň.

Výchozí reklama

Obr. 1.: Jasná a výrazná zadní deska nebo zvýrazněná zadní stěna kuchyňské linky dodá originální osvěžující prvek do jakékoliv elegantní moderní kuchyně.

Obr. 2.: Tato moderní kuchyně působí masivním a luxusním dojmem díky kombinaci použitých materiálů. Dřevo, tmavé barvy, kov a kožené sedačky společně vdechují této kuchyni moderní rustikální atmosféru.

Obr. 3.: Tradičněji pojatá kuchyně získá nový rozměr mozaikovými obklady v příjemných, moderních barvách. Červené kuchyňské doplňky v kontrastu s touto mozaikou si zamilujete.

Obr. 4.: Pro moderní "farmářský" vzhled kuchyně je vhodná volba netradiční například šedé barvy skříněk v kombinaci s industriálním stylem kování, které dodají této kuchyni moderní náboj. Umyvadlo se hodí skvěle ...

Obr. 5.: Není důvod se obávat betonu. Pokud máte dostatek prostoru a spousty přirozeného světla, může právě beton přispět k inteligentnímu, industriálnímu stylu kuchyně. Svislé pruhy v pozadí jsou totemy s vínem - velmi elegantní nápad s velkým vizuálním dopadem.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu