Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Ořech BALTIMORE - žíhaný krasavec, co dostane každou ...

Dopřejte nejen sobě, ale zejména své kuchyni, atraktivní povrchovou úpravu foliovaných nábytkových dvířek. Elegantní a zároveň praktický bude dřevodekor ořech baltimore.

Kuchyňská dvířka Trachea - povrchové provedení: fólie ořech baltimore
Zdroj: Trachea, s.r.o.

„Přírodní dekory jsou zajímavým prvkem do každého interiéru - ať už moderního nebo klasického. Struktura dřeva bude kamarádit i s kterýmkoliv jiným nábytkem nebo interiérovým prvkem. Ořech baltimore je v podstatě jednou z nábytkářských novinek - svým hnědě žíhaným zabarvením připomíná efekt masivního, přírodního dřeva,“ vysvětluje pan Jiří Slovák, jednatel společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových a zejména kuchyňských dvířek na českém trhu. Hra barevných tónů hnědé a béžové působí na povrchu kuchyňských dvířek exotickým dojmem, surový vzhled dřeva dokonale koresponduje a zároveň je zjemňován bílými plochami – boky a horními skříňkami kuchyňské soustavy. 

Výchozí reklama

TRACHEA, s.r.o. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent.

Více o společnosti na www.trachea.cz.



Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Petr Holoubek - Truhlářství: podélná léta Pátek 01. Červen 2012 22:56
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu