Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Podnikání: Facebook vzdělával malé a střední podniky v regionech

facebook_image.jpg

Jak rozvíjet své podnikání prostřednictvím sociálních sítí – s tím má poradit vzdělávací program Boost with Facebook. V jeho rámci proběhly konference v Brně a Plzni, kterých se zúčastnily na čtyři stovky podnikatelů se zájmem o zlepšení svých „digitálních znalostí“.

PODNIKÁNÍ: Na příspěvek na vzdělávání zaměstnanců dosáhne více firem

Bez_názvu.png

Finanční příspěvky na zvyšování odborných znalostí a dovedností svých zaměstnanců mohou získat zaměstnavatelé díky projektu Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců (POVEZ), u kterého se od 2. února významně změnily podmínky. Nově tak na příspěvek dosáhne více firem.

ŠKOLY: Dny otevřených dveří na Střední škole nábytkářské a obchodní v Bystřici pod Hostýnem

ssno-stredni-skola-nabytkarska-a-obchodni-bystrice-pod-hostynem.jpg

Dny otevřených dveří proběhnou ve dnech 13. září a 14. září 2013 u příležitosti oslav 60 let činnosti Střední školy nábytkářské a obchodní v Bystřici pod Hostýnem (SŠNO).

Školy: Vysoká škola umělecko-průmyslová se přejmenovala na UMPRUM

umprum.jpg

Praha - Vysoká škola umělecko-průmyslová se oficiálně přejmenovala na UMPRUM. Původní název byl prý dlouhý a krkolomný, nové jméno odkazuje k předválečné tradici školy. Akademie má i nový vizuální styl a webové stránky. Podle Veroniky Pařízkové z univerzity změny vyjdou řádově na tisíce korun.

VOLNÁ MÍSTA KE STUDIU - ATRAKTIVNÍ MATURITNÍ OBOR na Uměleckoprůmyslové škole v Hradci Králové

DSC_0874.JPG

Nabízený obor se jmenuje NAVRHOVÁNÍ A KONSTRUKCE NÁBYTKU a do výuky je zařazena i práce v Centru pro nejmodernější technologie obrábění dřeva, které svou úrovní, vybavením i kvalitou výuky nemá v naší republice na středoškolské úrovni srovnání ...

Řemeslo má zlaté dno. Budoucnost má totiž jistou / Školy

den-otevrenych-dveri-jaromer.jpg

Jaroměř / Do řemesla se mladí moc nehrnou. Své o tom ví na Střední škole řemeslné v Jaroměři. Přitom uplatnění najde dobrý a poctivý řemeslník vždycky. Zvlášť v dnešní době, kdy staří mistři svého kumštu odchází a nemá, kdo by je nahradil.

Studenti se díky vzdělávacímu centru v Hradci Králové lépe uplatní na trhu práce / Školy, vzdělávání

image.jpg

Střední uměleckoprůmyslová škola hudebních nástrojů a nábytku v Hradci Králové se může pochlubit novým Centrem odborného vzdělávání pro nejmodernější technologie obrábění dřeva. Centrum za zhruba 15 milionů korun vyrostlo v prostorách odloučeného pracoviště školy v Brněnské ulici na sklonku loňského roku. Většinu financí na tento projekt se podařilo Královéhradeckému kraji získat z Evropské unie.

Mladí tluhláři jsou na zkušené / Školy, vzdělávání

soš_a_sou_sušice.jpg

Společnost SOLODOOR, přední domácí výrobce interiérových dveří a zárubní, navázala spolupráci se Střední odbornou školou a Středním odborným učilištěm Sušice.

Škola / vzdělávání: Kraj uhradí stipendia pro řemeslné obory

Kraj_uhradí_stipendia_pro_řemeslné_obory.jpg

Studenti vybraných řemeslných oborů, jejichž absolventů je v Karlovarském kraji na trhu práce nedostatek, budou dostávat od příštího školního roku stipendium. Pravidla pro jejich vyplácení v učilištích schválili karlovarští krajští radní a začnou platit od příštího školního roku.

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO - Postupové kolo Ostrava 2012/2013

SUSO_logo_s800.jpg

Přihlášky na první postupové kolo je možné vyplňovat už od 10. září. Poslední den pro přihlášení je 21. 9. 2012. Ostravské kolo je geograficky aktuální pro všechny školy na území Moravy.

Škola / Vzdělávání - Žákům při práci pomohou stroje. Housle ale vyrábí ručně

Žákům_při_práci_pomohou_stroje._Housle_ale_vyrábí_ručně.jpg

Hradec Králové – Moderní přístroje a kvalitnější prostředí budou mít studenti Střední uměleckoprůmyslové školy hudebních nástrojů a nábytku v Hradci Králové.

Machři roku 2011

ucast-na-soutezi-machri-roku-Soukroma-stredni-skola-Praktik.jpg

Soukromá střední škola PRAKTIK z Horního Benešova se jako jediná škola z okresu zúčastnila soutěže „Machři roku” pořádané společností „Česká hlava”. Soutěže truhlářů se zúčastnila dvojice žáků 2. ročníku ...

První TOP KEMP pro pražské učně z oboru truhlářství

remeslo-zije-logo-s500.jpg

První TOP KEMP bude otevřen na Středním odborném učilišti, Ohradní 57, Praha 4 a zúčastní se ho žáci z oboru Truhlář. Odborným garantem bude firma FESTOOL, podnik s mnohaletou tradicí a leader na trhu v oblasti truhlářských strojů a nástrojů.

Škola / Vzdělávání - Absolventi školy můžou hned začít podnikat

image.jpg

Liberec - Úspěšní absolventi SOU nábytkářského, SŠ tvorby a designu nábytku a SŠ uměleckořemeslné v libereckých Kateřinkách si při slavnostním předání maturitních vysvědčení a výučních listů převzali také živnostenský list.

Nalezeno: 14 záznamů, Zobrazeno: 1 - 14

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu