Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata

WoodTec 2013: BLUM opět představí dokonalé kování, stroje i software DYNALOG

Firma BLUM na letošním veletrhu WOOD-TEC tradičně představí průřez celým svým portfoliem - novinky v oblasti výklopů, výsuvů i nábytkových závěsů. Bude prezentovat také stroje pro zpracování nábytkového kování, které doplňují její sortiment a v Brně je o ně vždy ze strany truhlářů a výrobců nábytku zájem. Na stánku firmy BLUM zájemci najdou i prezentaci softwarové podpory pro zpracování kování pod názvem DYNALOG, ale také ukázku služeb e-services.

Wood Tec je pro nás prestižní příležitost jak jednou za dva roky ukázat novinky v sortimentu. Navíc svým termínem navazuje na jarní mezinárodní veletrh Interzum v Kolíně nad Rýnem. Tím je naše mateřská firma Julius Blum GmbH připravena poskytnout žhavé novinky i pro náš veletrh WOOD-TEC a my tak můžeme oslovit výrobce nábytku všech velikostí od průmyslu až po nejmenší truhlářské dílny. Dalším segmentem zákazníků vedle výrobců, kteří za námi na veletrh v Brně nachází cestu, jsou architekti a designéři a v neposlední řadě zástupci kuchyňských a nábytkových studií,“ uvedl Jaroslav Doutnáč z marketingu firmy BLUM.

Výchozí reklama

Dynamic space - BLUMV expozici bude k vidění nové pojetí systému plánování praktických kuchyní DYNAMIC SPACE podle třech základních pilířů "PROSTOR", "POHYB", "PLYNULOST". Cílem je plynulá práce a pohodlí v kuchyni, dostatek úložného prostoru a vysoký komfort pohybu. Další zajímavostí bude třetí linie výsuvů TANDEMBOX pod názvem TANDEMBOX antaro či zcela nový designový směr vývoje výsuvných BOX systémů - LEGRABOX.  Dále firma přináší na trh nový vodící systém se synchronizovaným lehkým chodem MOVENTO. Ten zajistí ještě dokonalejší vlastnosti chodu u zásuvek i výsuvů ze dřeva. Systém má dynamickou nosnost 40 nebo 60 kg. „Stále se rozrůstá i rodina výklopů VENTOS.  Na veletrhu chceme ukázat celou kompletní řadu včetně nových možností použití.  Všechno se prostě točí kolem pohybu, s naším kováním se stává z otvírání a zavírání nábytku zážitek, a rovněž se zvyšuje komfort pohybu ve všech místnostech v bytě, zejména v kuchyni,“ poznamenal Jaroslav Doutnáč.

Blum - Doživotní zárukaBlum s více než 5700 zaměstnanci po celém světě se zaměřuje na dosažení perfektního pohybu u systémů kování, a vychází zejména z potřeb uživatelů kuchyní. „Ve smyslu globálního užitku pro zákazníka by měl z naší nabídky servisních služeb a výkonů profitovat každý, kdo nábytek vyrábí, prodává, montuje či používá. Firma BLUM vyrábí nábytkové kování, které zajišťuje dokonalý komfortní pohyb částí nábytku- výklopy, výsuvné systémy, nábytkové závěsy nebo chcete-li panty. Na všechny tyto pohyblivé části nábytku poskytujeme "Doživotní záruku", tedy záruku po celou dobu životnosti nábytku" uvedl Jaroslav Doutnáč. Vedle těchto základních součástí kování nabízí BLUM také systémy pro bezúchytkové otevírání nábytku a to jak mechanické (TIP-ON), tak elektrické (SERVO-DRIVE). 

V souvislostí s ekonomickou krizí se podle Jaroslava Doutnáče tato situace dotkla firmy Blum spíše z celosvětového pohledu, protože v současnosti již BLUM dodává své výrobky do více než 90 zemí světa. „Nejcitelnější situace byla asi v USA. Nicméně v našich podmínkách se krize projevila také. Nejprve tím, že jsme zaznamenali pokles výstavby bytových domů a bytů. Tím se snížila i poptávka po jejich vybavení nábytkem a tudíž i "hlad" po nábytkovém kování. Přesto měla krize i svou druhou stranu mince. Hodně uživatelů nábytku si v krizi dopřálo kvalitní nábytek, který byl vybaven také kvalitním kováním. Je tedy možné, že krize stála na startu prodeje některých top artiklů, které se prodávají za vyšší ceny, ale přináší větší komfort a kvalitu,“ dodal Jaroslav Doutnáč.

ODKAZY:

Zdroj: wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu