Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Novinka od firmy Blum - Váš údiv vyvolá strhující způsob otvírání výsuvu pro odpad

Elektrický způsob otvírání SERVO-DRIVE uno zajistí v kuchyni ještě více komfortu zejména při třídění odpadu. Obsluhovat elektrický způsob otvírání je hračka, se kterou si poradí i každé malé dítě. Můžete si jej koupit i jako individuální sadu.

Zdroj: Blum s.r.o.

Máte právě obě ruce plné či mokré a výsuv pro odpad je zavřený – kdopak by takovou situaci z každodenního života v kuchyni neznal? Společnost Blum, která se specializuje na kování, poskytuje prostřednictvím SERVO-DRIVE uno skvělé řešení: stačí kratičce ťuknout na čílko nábytku – můžete i bokem, kolenem nebo nohou – a výsuv pro odpad se otevře jako mávnutím kouzelného proutku sám od sebe. Protože právě tenhle výsuv se otvírá a zavírá nejčastěji, doporučuje firma Blum využívat v této oblasti standardně SERVO-DRIVE uno. Montáž tohoto nového řešení je nanejvýš pohodlná, Vy jej můžete zakoupit jako předmontovanou kompletní sadu pro stojící koše na tříděný odpad. Podobné řešení existuje rovněž pro zavěšené koše na tříděný odpad, aby se výsuvy otvíraly spolehlivě a komfortně. Měkké a tiché zavírání zajistí osvědčená funkce tlumení BLUMOTION.

Výchozí reklama

Individuální sadu namontujete úplně snadno
Sada zahrnuje předmontovanou pohonnou jednotku SERVO-DRIVE, která se skládá z pohonného modulu plus držák pohonné jednotky, ochranný obal proti kapající vodě a napájecí zdroj se zástrčkou, včetně kabelu. Přiložená montážní pomůcka zajistí montáž lehce a snadno. Elektrický způsob otvírání SERVO-DRIVE uno firmy Blum zajistí, aby se čílka nábytku s úchytkou nebo i bez ní otvírala bezpečně a pohodlně – a to nejen v kuchyni, nýbrž také v ostatních místnostech Vašeho bytu.

Upozornění: technické detaily na adrese www.blum.cz (skupina výrobků: (výsuv pro odpad, SERVO-DRIVE) nebo http://servodrive.blum.com/uno/cs

Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Kování Novinky


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu