Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Dobrá práce

Dobrá práce: Dřevěná móda je po tisíci letech zpět!

V podhůří Beskyd se zrodil nápad vyrábět doplňky z krásného vonícího dřeva. Dřevění motýlci, dřevěné brože nebo třeba kšandy. To je příběh tří mladých přátel, kteří se rozhodli obnovit krásu opomíjených řemesel.

„Dřevo je pevné pletivo stonků vyšších rostlin, které se označují jako dřeviny. Patří mezi obnovitelné zdroje energie, jako jeden z druhů biomasy, bla bla bla..“ Tak takto nějak vypadá definice toho, co to dřevo vlastně je. Jenomže to nás nezajímá, našim cílem je fakt, že dřevo vždy bylo i bude patřit k materiálu, který je vhodný na výrobu různých dřevěných módních doplňků – mezi nimi i dřevěných motýlků, které zlepší nejeden outfit.

Každý víme, že co se týče módních doplňků, vede bižuterie, která je díky své nízké ceně dostupná všem, potom přichází na řadu stříbro se zlatem a pro ty z nás, kteří chtějí utrácet krapet víc, jsou tady různé drahé kameny ne-li diamanty. Věděli jste ale to, že dalším skvělým materiálem pro výrobu doplňků je i dřevo, které je tady snad odjakživa?

Výchozí reklama

Dřevěné doplňky? A co z nich vůbec můžu koupit?

Nejspíš si říkáte, co všechno se dá sehnat, když to má být ze dřeva a ne třeba korálků. Na trhu je toho spousta. Velkým trhákem poslední doby jsou dřevění motýlci, kteří jsou v mnoha provedeních, ze kterých si vybere každý chlap – nebo třeba i odvážnější dívka. Můžete mít obyčejný v jedné barvě, ale klidně se i blýskejte barvami. Elegán, ležérní nebo svůdník?S tímto můžete být vším!

Dřevěné doplňky pro muže

Kromě toho můžete sehnat i náramky z dřevěných korálů, vždyť podobné náramky nosili lidi už hodně dávno – například i indiáni. A nemusíte zůstat u klasiky, co si nechat do náramku vygravírovat nějakou zajímavost? Pro muže to může být i dřevěný opasek do kalhot. S ním je u kolen tahat nebudete, navíc budete považován za světového, protože jdete s dobou. Vynechejme ten fakt, že dřevo je tady nějakou tu miliardu let. A přeci je stále in!

Dámské dřevěné doplňky

Kde tuhle parádu seženu?

Pokud jste dostatečně navnadění a chtěli byste nějakou dřevěnou parádu vlastnit – i kdyby to měla být byť jen brož, určitě vás zajímá, kde to sehnat. Doporučujeme vám firmu BEWOODEN, která nabízí vše od motýlků – přes brože, opasky – až po zmíněné náramky. Tyto produkty jsou vyráběny ručně a každý z vašich doplňků projde stolařskou dílnou, kde se z neopracovaného dřeva stane váš módní doplněk. Co se týče motýlků, poté se na ně přidělává ještě látka, která tvoří konečný design.

A co vy? Jste pro znovuobrození dřeva?

Zdroj: epochaplus.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu