Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Spárovky z kvalitní suroviny

Chcete se pustit do výroby nábytku nebo schodiště a stojí před vámi výběr spárovek? Rozhodně není dobré, ho podceňovat. Jaký je rozdíl mezi jednotlivými typy a kde je sehnat? Odpovědi vám přinášíme v dnešním článku, který vám výběr usnadní.

Spárovky
Zdroj: ISPAS

Spárovky Praha

Zaujaly vás naše spárovky a chtěli byste u sebe doma přesně takové? Rádi vám s jejich výběrem pomůžeme. Naše prodejna se nachází v Praze, kde si spárovky můžete dokonce prohlédnout. Také vám zde se vším rádi poradíme a můžete se s námi konkrétně domluvit na rozměrech, které si přejete.

Spárovky dub: Pevné a odolné

Dubové spárovky se nejčastěji používají při výrobě nábytku, schodišť či konstrukčních prvků. My je pro vás vyrábíme z kavkazských stromů, které jsou známé zejména svou pevností a odolností a výrobky z něj vám vydrží dlouhé roky! Dubové spárovky vám samozřejmě upravíme na míru, jejich délka se nejčastěji pohybuje od 900 do 3 000 mm.

Výchozí reklama

Spárovky buk: Odolné a designové

Bukové spárovky se od těch dubových liší hlavně tím, že nemají tak výrazné žilkování a působí tedy čistěji. Jinak jsou si vlastnostmi dost podobné. I bukové spárovky vyrábíme z kavkazského dřeva a tudíž disponují vysokou odolností a pevností.  Výrobky z nej vám doma vytvoří krásný přírodní design a vydrží dlouhé roky. I tyto spárovky vám upravíme na míru a na výběr máte hned z několika délek.

Spárovky

Prodej dřeva on-line i na naší prodejně

Rozhodli jste se pro naše spárovky, ale chtěli byste je vidět naživo? To není žádný problém, stačí se za námi zastavit na naší prodejně v Praze na adrese Na Drahách 131, Zlatníky-Hodkovice, 252 4, kde vám vše rádi ukážeme. Jelikož nejvíce nám záleží na vaší spokojenosti, nemusíte si pro kvalitní spárovky jezdit do Prahy, ale můžete si je objednat i online na našem webu pomocí snadného e-shopu.

Kontakt:

ISPAS

ISPAS DŘEVOPRODEJ
Na Drahách 131, Zlatníky-Hodkovice, 252 41
Tel.: +420 606 792 360
E-mail: info@ispas.cz 
www.ispas.cz


Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu