Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Školy: Přidej se k truhlářům na Přímce!

Máš rád dřevo a jeho vůni? Jsi kreativní, pečlivý a nebojíš se práce rukama? Pak si nemůžeš vybrat lepší obor než obor Truhlář na SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo!

Mladí truhláři ze SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.
Zdroj: www.sousoszn.cz

Naučíme tě dřevo poznávat, správně ho opracovávat, ale hlavně z něj vyrábět truhlářské výrobky - a to nejen z toho masivního, ale i z lamina a dalších materiálů na bázi dřeva. Už v prvním ročníku si své první výrobky s patřičnou hrdostí mladého truhláře odneseš domů!

Práce mladého truhláře na výrobku

Výchozí reklama

Naučíš se všechny základní truhlářské spoje, bez nichž se správný truhlář neobejde. Budeš pracovat na strojích, které ti práci usnadní. Používání vhodných materiálů, nástrojů, strojů a zařízení pro daný technologický postup výroby zvládneš se samozřejmostí odborníka na slovo vzatého.

Mladí truhláři ze SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Zpracovat konstrukční a technologickou dokumentaci výrobku? Samozřejmě! Návrh zvládneš jak ručně, tak i v programu AutoCAD! Prohloubíme tvoji prostorovou představivost při navrhování a kreslení tak, aby ses stal opravdovým odborníkem svého oboru!

Palubky - obložení

Stolička

 

Že nám letos odborný výcvik ztížila distanční výuka? Teorie není nikdy dost, v tomto řemesle platí obzvlášť staré známé: Dvakrát měř, jednou řež! Rýsovali jsme, počítali spotřebu materiálů, vytvářeli kusovníky pro výrobu podnožky, stoličky, skříně, obkladu palubkami, stavbu pergoly... Žáci pracovali jednak doma, podle návodů a přesných pokynů, jednak využívali individuálních konzultací. Když se chce, všechno jde. Budete chtít vyrobit nábytek či pergolu? Opravit či zrenovovat starý nábytek? Žádný problém! Nabízíme zakázkovou výrobu!

Více na www.sousoszn.cz

Logo SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Pavel Dvořák, učitel odborných předmětů oboru Truhlář SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.
Mgr. Ludmila Karpíšková

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
4.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

4.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu