Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Školy: Truhláři z Přímky nezaháleli

Ani truhláři na Přímce se v tomto školním roce nevyhnuli distanční výuce, poprali se s ní však na výbornou! Žádné promarnění času se nekonalo, naopak!

Mladí truhláři ze SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.

„Výrazně pokročili v rýsování, 3D vizualizací, výpočtů kusovníků, celkově tak dokonale prohloubili svou prostorovou představivost. Okamžitě po vytouženém návratu na školní odborné pracoviště se žáci prvního ročníku vrhli do těch nejtěžších truhlářských spojů, kterým spojení na ozuby rozhodně je, a prokázali svou touhu dotáhnout manuální deficit způsobený právě covidovou pandemií, jež zasáhla všechny obory, truhláře nevyjímaje. Kromě šatních a vestavěných skříní, komod a dalšího nábytku vyrobili dokonce jeden z těch pracnějších a na přesnost požadovaných výrobků, a to stoličku na sezení kombinovanou s šachovnicovým stolečkem. Samozřejmostí bylo samostatné zpracování veškeré výrobní dokumentace, to ale přece ke kvalitnímu truhláři z Přímky patří,“ zhodnotil dovednosti svých svěřenců Pavel Dvořák, učitel odborných předmětů oboru Truhlář ze SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s.r.o.

Školy: Truhláři z Přímky nezaháleli

Stolička

Stolička s šachovnicí

Montáž skříně

Přímka prostě nezahálí!

Mgr. Ludmila Karpíšková

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu