Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Truhlářský portál.cz - hrdý mediální partner veletrhu Wood-Tec 2011

Internetový oborový portál www.truhlarskyportal.cz se stal mediálním partnerem největšího veletrhu v oblasti zpracování dřeva ve střední Evropě.

WoodTec 2011

Díky partnerství s veletrhem Wood-Tec Vám budeme na Truhlářském Portálu přinášet aktuální novinky z příprav veletrhu. Naleznete zde čerstvé novinky přímo z veletržiště, týkající se nových technologií zpracování dřeva, dřevoobráběcích strojů, materiálů, kování atd. Zároveň pro Vás připravíme ucelený přehled vystavených novinek po ukončení veletrhu Wood-Tec 2011.

WOOD-TEC je nejprestižnější veletrh v oblasti zpracování dřeva v novém prostoru Evropské unie, který se koná vždy v lichých letech na brněnském výstavišti. Veletrh je zařazen do sítě veletrhů podporovaných sdružením EUMABOIS (Evropského sdružení výrobců dřevozpracujících strojů).Vystavovatelé mají možnost prezentovat se v moderním výstavním areálu, který nabízí více než 130 000 m2 čisté výstavní plochy. 

Veletrh WOOD-TEC přitahuje mnoho významných vystavovatelů i návštěvníků z původních i nových členských zemí EU i nečlenských zemí střední a východní Evropy. Má tudíž velký význam pro rozšíření obchodní spolupráce v oblasti zpracování dřeva nejen v Evropě, ale řada kontaktů zde byla navázána i z jiných světadílů. Veletrhu se účastní kolem 350 firem a pravidelně ho navštěvuje více než 19 tisíc odborných návštěvníků z cca 25 zemí.

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu