Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Dřevostavby v PVA EXPO PRAHA

V pořadí již sedmý ročník veletrhu dřevostaveb a využití dřeva pro stavbu - FOR WOOD 2012 proběhne v renovovaném letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v termínu 8. – 11. února 2012.

FOR WOOD 2012
Zdroj: FOR WOOD 2012

Hlavní téma připravovaného ročníku veletrhu jsou SRUBY a ROUBENKY.

Je zcela přirozené, že typický vzhled srubu či roubenky z masivního materiálu někoho nadchne, jiného naopak odradí. Může se zdát, že tento druh staveb je v dnešní době dávno minulostí, opak je však pravdou. V České republice těchto staveb a stavebních firem stále přibývá.

Právě na veletrhu FOR WOOD se od 8. února můžete dozvědět, jak vlastně vypadá moderní srub či roubenka a seznámit se i s řadou více či méně podstatných detailů. Po celou dobu konání veletrhu bude probíhat montáž roubenky a srubu a poslechnete si něco o technologiích, použitých materiálech a aktuálních tématech (legislativa, právní poradna, stavební úřady, CHKO, NPÚ, …).
Můžete ovlivnit výsledky soutěže Dřevěná stavba roku 2011 v kategorii Roubený dům. Přihlášené projekty budou vystaveny a formou přednášek představeny.

Výchozí reklama

Že Vám srub a bydlení v něm nic neříká? Třeba změníte názor, až si bydlení v masivní dřevostavbě vyzkoušíte na vlastní kůži. Ve veletržních typech Vás budeme informovat o možnostech pronájmu. Až se na dovolené probudíte třeba v roubeném domě, zkuste si kvalitu ranního vzduchu v ložnici porovnat s tím, co můžete znát z paneláku. Bydlení v masivní dřevostavbě není pro každého, ale ten, kdo jejímu kouzlu propadne, pak jen stěží bude hledat domov jinde.

Dřevo jako stavební materiál je v těchto stavbách využito přirozeně, výrazně utváří atmosféru domova a pozitivně tak působí na lidský organizmus. Nemáme jen pocit, že bydlíme v domě s dřevěnou konstrukcí, kterou zakrývá sádrokartonová deska - dřevo nás zcela obklopuje.

Na veletrhu FOR WOOD se dozvíte vše o dřevostavbách od podlahy až po krov.

Těšíme se na setkání.

Více informací na www.for-wood.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu