Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

DEJTE SI… NA NÁBYTEK KŮŽI! / Trachea

Všichni milovníci kožených interiérových doplňků zbystřete! Kromě sedacího nábytku můžete nyní obléknout do kůže i nábytek. Jak je to možné?

Kuchyňská dvířka Trachea - barevné provedení 170 koženka
Zdroj: Trachea

„Poměrně netradiční povrchovou úpravou nábytkových dvířek je foliovaný dekor koženka od Trachey. Tento název souvisí spíše než s materiálem se strukturou, kterou se právě kůže vyznačuje.

U tohoto foliovaného dekoru je na pohled i na dotek znatelný jemný krupičkovitý povrch, který je pro kožený materiál charakteristický,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, a.s., která je největším výrobcem nábytkových dvířek na českém trhu. Bílé barevné provedení folie nechá vyniknout zajímavé struktuře koženky a navíc působí absolutně nadčasovým a elegantním dojmem.

Výchozí reklama

TRACHEA, a.s. 
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu