Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Trachea: KDYŽ TO DOMA ŘVE!

… úžasně křiklavé barvy, které vaše bydlení srovnají do latě! Že se jich bojíte? To děláte špatně… Díky těmhle odstínům doslova vystřízlivíte ze špatné nálady, nudy nebo únavy.

Jasných barev se není třeba obávat, ovšem nakládat s nimi musíme rozumně a uvážlivě. „Výrazná barva nám jasně říká – zastav se a všimni si mě. Je tedy ideální použít ji na takové plochy a prvky v interiéru, ke kterým chceme přivést pozornost. V kombinaci se střízlivější výmalbou a ostatním zařízením lze dojít ke stylovému bydlení,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., největšího českého výrobce nábytkových dvířek a dekorativních panelů na českém trhu, která se o trendy v interiérovém designu pravidelně zajímá.

Výchozí reklama

ČERVENÁ OD FERRARI

Kuchynska_dvirka_Trachea_tvar_frezovani_E6N_barevne_provedeni_folie_Trendy_lesk_153_cervena_maranello_lesk_foto_zdroj_Trachea
FERRARI - červená maranello lesk

Velmi oblíbenou barvou, zvláště co se týká kuchyně, je zcela jistě červená. Samozřejmě, vždy záleží na odstínu, ve kterém brvu zvolíme. Světle červená působí hodně živě a jasně, tmavě červená s odleskem do fialova naopak budí majestátní a elegantní dojem. „Pokud byste chtěli skutečné ferrari mezi červenými odstíny, zvolte foliovanou úpravu červená maranello lesk z produkce firmy Trachea, která je skutečně použitá pro vozy této renomované značky,“ vysvětluje dále pan Martin Dusík.

Křiklavý odstín se nemusí vyhnout ani takovému zásadnímu prvku, jakým jsou dveře.

Jednokřídlý posuv ROLLO, s celoskleněnými dveřmi Grafosklo
 Jednokřídlý posuv ROLLO,
s celoskleněnými dveřmi Grafosklo

„Novinkou pro letošní rok jsou variabilní posuvné systémy J.A.P. pro dveře celoskleněné, prosklené i celodřevěné, které se na míru přizpůsobí danému stavebnímu otvoru a designově od sebe oddělí jednotlivé prostory. Dveřní křídlo posuvné po zdi navíc dokáže ušetřit volný prostor,“ říká pan Petr Paksi, výkonný ředitel J.A.P.

 

JEN RŮŽOVÁ TO MŮŽE BÝT

„V naší nejnovější kolekci se objevují nejen nově pojaté modely koupelnového nábytku z hlediska proporcí, ale také co se týká barev. S cílem šokovat a uchvátit vznikla úprava- růžový lak, na modelu Q. Dveřové provedení skříňky dává jásavému odstínu vyniknout, přičemž ve stejné úpravě se nesou také doplňkové skříně. Jemně kontrastní je sněhobílé keramické umyvadlo Q.

Model Q od Dřevojasu, růžový lak.
 Model Q od Dřevojasu,
růžový lak.

Moderním vzhledem celý komplet doplňuje galerka se zabudovaným osvětlením a zrcadlovou plochou, dělenou dveřmi na dvě nestejnoměrné části, informuje Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu, v. d., který se výrobou tradičního českého nábytku do koupelny zabývá.

DVEŘE… NA SOUŠI I NA VODĚ

Dveře - ELEGANT POOR
 Dveře - ELEGANT POOR

Voděodolné nemusí být pouze outdoorové oblečení - ale také dveře ve vaší koupelně! „Všude tam, kde se může dveřní křídlo potkat s vlhkem, jsou ideální dveře ELEGANT v provedení PUR se zárubněmi, obojí ve speciálním provedení, které zaručuje stabilní a netečnou konstrukci vůči vodě. Pokud zvolíte provedení dveří HPL modrá, získáte navíc designový kousek barevně korespondující s funkcí koupelny,“ vysvětluje Ing. David Vítek, vedoucí marketingu SAPELI, a.s., největšího výrobce dveří a zárubní v Česku. 

 

TIPY ODBORNÍKŮ

Interiér - zelená barva

ČÍM DOLADIT BAREVNĚ VÝRAZNÝ INTERIÉR? „Jemným doplňkem je rozhodně skleněný materiál. Ať už si zvolíte sklo čiré, průhledné či průsvitné, neuděláte chybu. Pokud máte rádi originální řešení nebo potřebuje dostat do prostoru ještě další doplňkovou barvu – zkuste designové sklo Grafosklo s vnitřním motivem,“ dodává pan Petr Paksi.

Hliníkové dveře - barevná úprava (červená barva)

JAKÉ BYDLENÍ, TAKOVÉ DVEŘE!
Že milujete barvy, můžete dát vědět každému, kdo projde okolo vašeho domu… „Nikoliv nudně šedé, ale příjemně zářivé mohou být také vaše domovní dveře. Máte zájem? Pak zkuste hliníkové dveře od DAFE-PLASSTU v provedení rudá. Kromě tohoto odstínu lze vybírat
i z jiných barev,“ říká Ing. Miroslav Culka, obchodní ředitel firmy DAFE-PLAST.

 

 

 

Materiály byly připraveny ve spolupráci se společností Trachea, www.trachea.cz , J.A.P., www.japcz.cz , SAPELI, www.sapeli.cz , Dřevojas, www.drevojas.cz , DAFE-PLAST www.dafe.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu