Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Trachea kuchyně: Klasika v drásaném hávu

Nábytek s dřevěnými dvířky, a navíc drásaným povrchem patří mezi aktuálně žádaná řešení… elegantní pojistkou je kombinace masivních dvířek s jednobarevnými dekory v matném provedení. Více najdete v tipu české Trachey.

Kuchyně T.wood - drásaný antracit
Zdroj: TRACHEA

Být přírodě nadosah a zároveň se obklopit trendy tmavým nábytkem? Nestárnoucí fenomén masivu v novém antracitovém dekoru zaručí kombinaci, která díky nenahraditelné drásané struktuře potěší nejen pocitově, ale i na dotek. „Bio masivní smrková a dubová nábytková dvířka T.wood jsou upravena drásáním, které spočívá ve vybrušování jarní vrstvy dřeva, čímž dochází k plastickému zvýraznění jejich kresby. Navíc je čelní plocha dvířek opatřena frézováním, které ještě pozdvihne trojrozměrný efekt spojení s přírodou,“ uvádí Martin Dusík, z obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek. Díky chytře skládaným vrstvám dřeva pak nedojde ani k jeho pozdější přirozené deformaci. Šedočerný kabátek T.woodu jde navíc skvěle kombinovat i s přírodním dřevem či dřevodekory, přičemž ochranná vrstva laku G5 v antracitovém odstínu dodá dvířkům hluboký mat, na jejichž povrchu neulpí jediný otisk prstu. To se hodí i pro případ, kdybychom se drásaným povrchem nemohli nabažit.

TRACHEA, a.s. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Václav Jánský: Bydlení Neděle 07. Srpen 2022 06:34
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu