Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Ekologické systémy povrchových úprav od Sherwin-Williams

Původní firma Becker Acroma zakoupená v roce 2010 společností Sherwin-Williams, třetí největší společností na světě zabývající se povrchovými úpravami, představila na letošním veletrhu WOOD-TEC nové logo.

Na letošním veletrhu WOOD-TEC představila společnost Sherwin-Williams Czech Republic spol. s r.o. svým zákazníkům nové logo a stále se rozšiřující distribuční síť. Původní firma Becker Acroma byla v roce 2010 zakoupena společností Sherwin-Williams, třetí největší společností na světě, zabývající se povrchovými úpravami. „Toto spojení nakombinovalo více jak 300 let zkušeností v oblasti povrchových úprav, což z nás činí předního dodavatele řešení pro průmyslové povrchové úpravy,“ uvedl Pavol Trnovec, prokurista firmy Sherwin-Williams Czech Republic spol. s r.o.

Výchozí reklama

Společnost Sherwin-Williams vlastní závody ve 30 zemích, má přes 30 000 zaměstnanců po celém světě, obchodní zastoupení ve více než 70 zemích a prodává přes 50 obchodních značek. Materiály a řešení Becker Acroma pokrývají všechny oblasti výroby dřevozpracujícího a nábytkářského průmysluobývací i kancelářský nábytek, kuchyně i koupelny, podlahoviny, truhlářské výrobky, venkovní okna a dveře a velkoplošné materiály. „Naše řešení jsou uznávána jako nejlepší ve svém oboru a díky znalostem o jejich kombinovanému použití jsme schopni dosáhnout nejlepší, cenově nejefektivnější a nejtrvanlivější výsledek. Dodáváme ekologická řešení pro všechny uvedené oblasti a jsme připraveni pomáhat zákazníkům při přechodu z rozpouštědlových na ekologické systémy povrchových úprav,“ dodal.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu