Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Novinka od firmy MODISO - CNC fréza SMC-F4

Společnost MODISO v.o.s. představuje novou CNC více osou frézu SMC-F4, která umožňuje frézování otvorů pro zámková tělesa a závěsy dveří a oken s programovým modulem pro vyvrtávání kolíkových otvorů okenních a dveřních vlysů.

MODISO - CNC více osá fréza SMC-F4
Zdroj: Wood-Tec
Autor: MODISO, v.o.s.

CNC více osou frézu SMC-F4 pro frézování otvorů pro zámková tělesa a závěsy dveří a oken s programovým modulem pro vyvrtávání kolíkových otvorů okenních a dveřních vlysů, představila společnost MODISO v.o.s. Šternberk. „Na veletrhu WOODTEC bude poprvé prezentována naše partnerská firma SMC ITALIE se svým výrobním programem zaměřeným na výrobu dveří a oken. CNC frézu SMC-F4 s programovým modulem frézování a vrtání všech otvorů pro kování oken a dveří je možno modulově doplňovat o další jednotky, např. frézovací nebo šroubovací, kdy v jedné operaci zařízení zajistí jak obráběcí operace tak i kompletaci dveří, závěsy. Uvedené zařízení je optimální pro všechny typy výrob vzhledem k ceně a užitné hodnotě uvedeného stroje,“ řekl Ing. Antonín Pala, obchodní ředitel. 

V expozici MODISO budou k vidění stroje, zařízení a nástroje se zaměřením na výrobu oken a dveří: Dvoustranná úzkopásová bruska LOWER DSM 2004 s diskovými jednotkami pro finišování okenních a dveřních vlysů v kompletu s automatickým dopravním uzlem jako jednoobslužné pracoviště, dále finišovací jedno-agregátové zařízení pro manuální přebrušování profilových lišt oken a dveří LOWER MINISPIN-N, nástroje pro finišovací operace + brusné segmenty SMART FLEX, nástroje z produkce jedné z největších evropských nástrojařských firem, FREZITE PORTUGALSKO určené pro dřevařskou výrobu a dále z produkce firmy MODISO prvky pro závěsné dráhy linek povrchové úpravy dveří a oken.

Výchozí reklama

„Účast na veletrhu považujeme za nezbytnou podmínku prezentace naší společnosti v dané oblasti se zaměřením na výrobce stavebně truhlářských prvků - oken a dveří. Jednoduché motto: ,,Kdo není na WOOD-TEC jako by nebyl“. Cílem je oslovit všechny zájemce a výrobce oken a dveří jak z České republiky tak i ze zahraničí,“ uvedl obchodní ředitel. MODISO se specializuje na komplexní dodávky výrobních technologii pro výrobce oken a dveří již více jak 45 let a 20 let jako soukromá společnost v českých rukou. Za uplynulých dvě desítky let společnost realizovala dodávky pro největší výrobce oken a dveří jak v České republice, tak i v zahraničí např. v Polsku, na Slovensku, Maďarsku apod.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu