Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály

Dezény desek s vysokým leskem od firmy GRENA podle posledních trendů

Firma GRENA, a.s. z Veselí nad Lužnicí předvedla dezény desek s vysokým leskem Grenagloss - v současnosti nabízí celkem 17 módních dekorů, z toho 9 novinek.

Desky s vysokým leskem Grenagloss / Grena, a.s.
Zdroj: Wood-Tec
Autor: Grena, a.s.

Desky s vysokým leskem Grenagloss, kuchyňská dvířka, terasy Grenadeck a ploty Grenafence z dřevoplastu (WPC) prezentovala ve své expozici na veletrhu WOOD-TEC firma GRENA, a.s. z Veselí nad Lužnicí. „Naším cílem je znovu se na výstavišti setkat se stávajícími zákazníky, představit jim novinky, zjistit jejich potřeby a přání a případně oslovit nové partnery. Chceme představit nové dezény desek s vysokým leskem Grenagloss. V současnosti můžeme nabídnout celkem 17 módních dekorů, z toho 9 novinek. Zároveň se můžeme pochlubit více než šedesátkou dezénů kuchyňských dvířek, z celkového počtu 66 je 11 novinek,“ uvedla Martina Kubešová, vedoucí marketingu firmy.

Výchozí reklama

GRENA, a.s. je tradiční česká firma s výrobní činností od roku 1941. Dlouhodobě se zabývá produkcí kuchyňských dvířek, do jejího výrobního programu patří také protipožární, nehořlavé a žáruvzdorné materiály Grenamat, (WPC) dřevoplastové terasy Grenadeck a ploty Grenafence, MDF desky s vysokým leskem Grenagloss, foliované desky FFB a expandovaný Vermikulit.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu