Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 30 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Průzkum: Firmy chtějí kvalitní absolventy, ti však chybějí

pruzkum.png

Největší poptávka je po kvalifikovaných zaměstnancích se středním odborným vzděláním či vyučením. Nejčastěji si však firmy stěžují na nedostatečnou praktickou připravenost, jazykovou vybavenost a další aspekty. Firmy dnes postrádají některé profese a situace se nezlepší ani v příštích 5-10 letech. Důvody proč tomu tak je, návrhy na řešení této situace a další zajímavé výsledky průzkumu se dozvíte zde ...

SUSO: Chřipková epidemie v Ostravě nad mladými řemeslníky nezvítězila

SUSO_postupové_kolo_v_Ostravě_truhláři.JPG

Ve dnech 27. a 28. února 2015 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě konalo při výstavě Střechy a stavba druhé postupové kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Stejně jako první kolo i tentokrát průběh soutěže trošku komplikovala chřipková epidemie, ale přesto se akce účastnilo celkem 36 řemeslníků ze 13 škol. Mladí studenti jsou hlavním motorem celého projektu, který upozorňuje na akutní nedostatek řemeslníků.

19. ročník přehlídky řemesel SUSO byl zahájen v Lysé nad Labem

Soutěžní_přehlídka_stavebních_řemesel_SUSO.jpg

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO vstoupila do svého 19. ročníku a první postupové kolo má již za sebou. Konalo se ve dnech 20. a 21. 2. 2015 v Lysé nad Labem při veletrhu STAVITEL a LIGNA BOHEMIA a své síly v něm poměřilo celkem 34 mladých řemeslníků, a to 8 týmů zedníků a 9 týmů truhlářů.

Finále SUSO bylo pestré a výsledky těsné

SUSO_finále_-_truhláři.jpg

Ve dnech 16. – 19. září 2014 proběhlo na veletrhu FOR ARCH finále Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Skvělá atmosféra střídala napětí mladých řemeslníků z celé České republiky a Slovenska. Úsilí se vyplatilo a již jsou známi ti nejlepší z nejlepších. Řemeslo předvedlo pestrost, náročnost a svou krásu.

Nervozita stoupá… Finále soutěže SUSO se blíží!

SUSO_-_truhlari-pri-praci.jpg

Je v současné době „řemeslo tou správnou volbou“? Bezpochyby ano. Již brzy nás o tom přesvědčí velkolepé finále Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO, které se bude konat na veletrhu FOR ARCH ve dnech 16. – 19. září 2014. Pro 44 mladých řemeslníků z více než 20 škol z celé České republiky a Slovenska se bude toto klání nést ve znamení napjatých nervů a především touhy po vítězství.

Soutěž SUSO měla v Českých Budějovicích za poslední roky zatím největší účast

České_Budějovice_2014_026.JPG

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO již zná vítěze pátého kola, které proběhlo ve dnech 16. a 17. května 2014 na Výstavišti České Budějovice při výstavě Hobby 2014. Soutěžilo zde deset družstev truhlářů a deset zednických týmů z celkem čtrnácti škol. Soutěžící předvedli svůj um před zraky diváků.

Skills Slovakia a Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO podruhé v Nitře

1348.JPG

Sejdou se stejně šikovní řemeslníci na Skills Slovakia jako loni. Budou ti nejlepší horkými favority na celkové vítězství v soutěži SUSO při veletrhu FOR ARCH 2014? Přesvědčí veřejnost o svých kvalitách? Na trhu práce je nedostatek řemeslníků a mladých učňů nepřibývá. Zvýšit zájem mladých lidí o klasické řemeslné profese ve stavebnictví je cílem Skills Slovakia a Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

SUSO: V Hradci Králové soutěžilo 48 mladých řemeslníků

suso-title.jpg

Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO pokročila a již jsou známy výsledky třetího postupového kola 18. ročníku, které se konalo 21. a 22. března 2014 v Hradci Králové v Kongresovém centru ALDIS při výstavě Stavba a zahrada. V soutěžním klání se čtrnáct truhlářských týmů. Nejlepší řemelsníci z krajských kol postoupí do celorepublikového finále, které proběhne při veletrhu FOR ARCH 2014.

SUSO: Premiéry nových disciplín u soutěže SUSO v Lysé nad Labem slavily úspěch

suso-title.jpg

První postupové kolo Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO, které proběhlo o uplynulém víkendu v Lysé nad Labem při výstavě Stavitel, mělo velký úspěch. Na klání oborů zedník a truhlář se přišlo podívat spousta návštěvníků, kteří mohli vidět šikovnost mladých řemeslníků přímo v akci. Nové disciplíny, jež si pro ně partneři projektu připravili, soutěžící zvládli bravurně.

SUSO: Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO se v Lysé nad Labem představí větší a komplexnější

suso-title.jpg

Ve dnech 21. a 22. února 2014 odstartuje na Výstavišti Lysá nad Labem při výstavě Stavitel nový ročník Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO. Projekt na podporu řemesel, který běží již osmnáctým rokem, si pro letošní soutěžící připravil spoustu nových disciplín a zajímavých úkolů. V prvním postupovém kole uvidíme v akci celkem 50 řemeslníků z 20 škol z Prahy, Středočeského, Ústeckého a Libereckého kraje a Vysočiny.

SUSO: Největší nezávislá přehlídka řemesel zahajuje již svůj 18. ročník

SUSO_logo_s800.jpg

Podle mnohých nejobjektivnější a největší nezávislá soutěž v České republice a na Slovensku, Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO, vstupuje do 18. ročníku. Motto letošního roku „Míříme na řemeslo“ má symbolizovat a zároveň upozornit na alarmující stav absolventů řemeslných oborů.

SUSO: Nejlepší truhláři jsou z Bystřice pod Hostýnem

SUSO_logo_s800.jpg

Mezinárodní Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO zná své vítěze. Nejlepšími truhláři se stali studenti ze SŠ nábytkářské a obchodní z Bystřice pod Hostýnem - Jaromír Hapala, Tomáš Stojan.

Sháníte dobrého řemeslníka? Šance tu je: vaše dítě

4869730-remeslnik-delnik-manualni-prace-ilustracni-foto.jpg

Praha - Potřebujete elektrikáře, zedníka nebo instalatéra? Je nejvyšší čas, abyste se začali vy sami, nebo ještě lépe vaše děti, učit řemeslu. Za pár let se budete muset spolehnout pouze na vlastní ruce.

O finalistech je rozhodnuto - V Českých Budějovicích skončilo poslední postupové kolo SUSO

SUSO_logo_s800.jpg

V pátek 17. a v sobotu 18. května proběhlo v Českých Budějovicích poslední letošní postupové kolo soutěže SUSO. Mezi truhláři zvítězilo družstvo Integrované střední školy z Rakovníka.

SUSO: Mladí řemeslníci se utkají V Českých Budějovicích

SUSO_logo_s800.jpg

Rozumí si mladí s dlátem a kladivem nebo jim řemeslo „nevoní“? Která škola připravuje na perspektivní stavební obory ty nejšikovnější řemeslníky? Odpovědi nabídne Soutěžní přehlídka stavebních řemesel SUSO na posledním postupovém kole, které se ve dnech 17. a 18. května 2013 uskuteční v Českých Budějovicích.

Nalezeno: 30 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu