Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Zpřístupnění úložného prostoru: Otočná police Hettich Comfort Spin

I sebevětší úložný prostor se může stát noční můrou, pokud přístup k uloženým věcem není snadný a rychlý. Se zajímavým řešením otočného talíře či police Comfort Spin přichází jeden z největších výrobců nábytkového kování, společnost Hettich.

Otočná police Hettich Comfort Spin
Zdroj: Hettich

Řešení úložného prostoru představuje dvojí úkol – prvním je snaha vměstnat potřebný ukládaný materiál do předem stanoveného dostupného objemu ve skříních, zásuvkách a policích, druhým a neméně zapeklitým je úkol, jak s nabízeným prostorem naložit, aby byly všechny uskladněné věci snadno přístupné. I sebevětší úložný prostor se může stát noční můrou, pokud přístup k uloženým věcem není snadný a rychlý.

Otočná police Hettich Comfort Spin
Otočná police Hettich Comfort Spin

Přitom organizace úložného prostoru může být elegantní a jednoduchá, stačí k tomu využít důmyslná zařízení a pomůcky. Se zajímavým řešením otočného talíře či police Comfort Spin přichází jeden z největších výrobců nábytkového kování, společnost Hettich. Otočná police důmyslně a jednoduše řeší přístup k předmětům, jídlu či dalšímu materiálu, který je uložen v zadní části polic skříněk spižírny, skříně či chladničky. Přední část police či talíře je stejně snadno přístupná jako zadní část, stačí jen zatočit...

Výchozí reklama

Rotující police Comfort Spin se skládá ze základny, kluzného prstence a otočné desky s čepem. Otočná deska o rozměru 28 x 42 cm a celkové výšce 3,7 cm po kompletaci nabízí velký úložný prostor, díky rotaci na nosném čepu snadno přístupný ze všech stran prakticky okamžitě. Přehledné uspořádání sklenic, plechovek, ovoce, zeleniny a potravin sníží riziko, že projdou záruční dobou nebo dobou doporučené spotřeby. Comfort Spin je vyroben z vysoce odolného kvalitního plastu, který se používá pro výrobu chladničkových doplňků a je samozřejmě hygienicky nezávadný, v kontaktu s potravinami nenechává žádnou pachovou či chuťovou stopu.

Otočná police Hettich Comfort Spin
Otočná police Hettich Comfort Spin

Regálový systém lze nainstalovat dodatečně do téměř jakékoliv chladničky či skříně. Na skleněné police se uplatní přichycení základny pomocí přísavek, na dřevo, lamináty či jiné nehladké materiály se základna montuje buď šrouby, nebo oboustrannou samolepicí páskou. Pro potřeby čištění je možné otočný talíř vyjmout ze základny.

Otočná police Hettich Comfort Spin
Otočná police Hettich Comfort Spin v ledničce

Otočné police se však dají použít nejen v kuchyni či tradičních úložných prostorách. Najdou uplatnění v koupelně, stejně jako v kanceláři, ložnici či dětském pokoji.

Regálový systém Comfort Spin získal mimořádné ocenění – Zlatou medaili IF GOLD AWARD 2019, dále ocenění „Kuchyňská inovace roku 2019“ za design, ergonomii a přínos výrobku a cenu „Produkt vysoké kvality“ na výstavě INTERZUM 2019.

Seznámení - video:

Montáž - video:

 

Rozměry: 42 x 28 x 3.7 cm
Minimální prostor pro zabudování: 42,5 x 28,5 cm
Hmotnost police: 1,64 kg
Maximální nosnost: 8 kg
Výrobce: Hettich

Další informace naleznete na webu Comfort Spin.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu