Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Novinky pro truhláře z TKZ Polná

Nové moderní i historické provedení závěsu 3D na vchodové dveře.

Ukázka provedení závěsu 3D na vchodové dveře
Zdroj: Wood-Tec
Autor: TKZ Polná, spol. s r.o.

Nové moderní i historické provedení závěsu 3D na vchodové dveře. Mnoho dalších dveřních i okenních závěsů v různých barevných úpravách včetně nerezu. Vystavena bude také celá škála moderních „skrytých“ závěsů na bezpolodrážkové dveře. 

„Cílem naší účasti v Brně je nejen prezentace stability firmy, ale také setkání s výrobci. Oslovit chceme jak sériové výrobce dveří a oken, tak i drobné truhláře“,  uvedla Eva Kousalová z obchodního oddělení firmy.

Společnost TKZ Polná, spol. s r.o. letos slaví 100 let od svého vzniku. Je renomovaným českým výrobcem stavebního a nábytkového kování. Svým širokým záběrem sortimentu dokáže uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Firma se věnuje sériové i zakázkové výrobě od moderních pantů až po historické repliky. Sortiment obsahuje závěsy k zašroubování stavební a nábytkové, okenní, dveřní, vratové, tyčové, kloubové, atypické, nábytkové kování, ozdobné návleky na panty oken i dveří, mechanické zábrany pro okna a dveře.

Výchozí reklama

Společnost v současnosti zaměstnává 170 zaměstnanců. TKZ Polná je členem sdružení MEZA, které je součástí evropské asociace ARGE -výrobců zámků a stavebního kování. Podnik je certifikován dle evropské normy ISO 9001:2008. Výrobky jsou certifikovány dle EN 1935:2002. Od roku 2010 je TKZ Polná držitelem značky ČESKÝ VÝROBEK.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu