Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Truhlářské nástroje

Novinka od firmy Ing. Petr Glombica - Zařízení pro pevnostní třídění dřeva

Ruční zařízení pro pevnostní třídění dřeva Brookhuis Timber Grader MTG od firmy Ing. Petr Glombica, Dřevoobráběcí stroje a nástroje.

Ruční zařízení pro pevnostní třídění dřeva Brookhuis Timber Grader MTG
Zdroj: Wood-Tec 2011
Autor: . Petr Glombica, Dřevoobráběcí stroje a nástroje

Ruční zařízení pro pevnostní třídění dřeva Brookhuis Timber Grader MTG poprvé představil na veletrhu WOOD-TEC firma Ing. Petr Glombica, Dřevoobráběcí stroje a nástroje. „Měřicí přístroj se přiloží na čelo dřevěného obrobku a při stisknutí tlačítka vyšle zvukový signál do obrobku. Speciálně vyvinutý software převádí signál na výsledek, který je přenesen do počítače. Přístroje je schválen pro třídění dle EN14081(CE),“ upřesnil jednatel Ing. Glombica. Na veletrhu v Brně tato firma prezentovala stroje a zařízení na výrobu nekonečného vlysu, linky pro výrobu lepených vazníků německé firmy Somako, dále optimalizační zkracovací linky a automatizační linky pro zpracování masivního dřeva z produkce dánské firmy System TM a od holandské firmy Brookhuis vlhkoměry a zařízení pro pevnostní třídění dřeva.

Výchozí reklama

Firma Ing. Petr Glombica je obchodním zástupcem firem Auer, Brookhuis, Friulmac, Obel-P Group, ProLock, Somako, Stegherr, System TM. Jedná se o dodavatele strojů a zařízení pro pilařské i následné zpracování dřeva a též pro výrobu nábytku. Firma ProLock je výrobcem dřevoobráběcích nástrojů. Jsou to výrobci a dodavatelé ze zemí EU – Německo, Rakousko, Holandsko, Dánsko, Itálie. „Na veletrhu WOOD-TEC budeme prezentovat společnosti, které na českém trhu doposud nebyly moc známy. Naší cílovou skupinou jsou zpracovatelé dřeva, jak pro prvotní tak druhotné zpracování dřeva - menší, střední i velké firmy,“ dodal Ing. Glombica.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu