Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata

Schachermayer připravil obsáhlý katalog SCH express - kuchyňská řešení

Největší expozice v pavilonu F, žlutý stánek firmy Schachermayer, se rozkládal na ploše 300 m čtverečních. Historicky poprvé zde návštěvník našel všechny nové produkty, materiály a technologie na téma bydlení, stavba a výroba.

Stánek Schachermayer na veletrhu Wood-Tec 2011
Zdroj: WOOD-TEC 2011

Firma přináší mimo jiné novinky v rohových řešeních moderních kuchyní. Jde o rohový výsuv Le Mans pro otočné dveře. Systém umožňuje vysouvání a vytáčení polic zcela mimo korpus rohové skříňky a vytváří tak elegantní lehký pohyb. Každou polici je možné vysunout zvlášť, čímž vzniká dokonalý přehled nad všemi uloženými věcmi. Vnitřní výška korpusu je od 600 do 900 mm, minimální hloubka 500 mm. Police mohou být zatíženy 20 kg a jsou sériově vyráběny s šedivým protiskluzovým povrchem.

Výchozí reklama

VAUTH SAGEL Twin Corner Basic jsou police ve tvaru ledvinky, které připomínají známý rohový výsuv Le Mans. Ke spodní polici se při vysouvání člověk nemusí ohýbat, neboť vyjede zároveň s horní zásuvkou. Zajímavé je též nadčasové provedení z vysoce jakostního plastu s lesklou povrchovou úpravou NINKA Magnia Powerslide. Kování umožňuje vysunutí police, aniž by blokovala obě sousedící skříňky v provozu.VAUTH SAGEL Wari Corner 09 je úspěšný model značky Vauth Sagel v novém kabátě. Tentokrát se inovace týká integrovaného tlumení. Při vytažení dvířek rohového výsuvu WARI CORNER V09, vyjedou přední dva koše ven z korpusu a zbývající koše se přesunou ze zadní části rohu do vzniklého prostoru.

Novinkou v sortimentu BEKO 2011 je čtyřdveřová chladnička, kterou lze nazvat revolucí v prostoru. Má kapacitu 610 litrů a dají se v ní ukládat velké talíře či kastroly díky 80 cm širokým skleněným poličkám, do dveří se dokonce vejdou 2,5 l lahve. Je vhodná pro týdenní zásobu potravin pro celou rodinu. Systém Multi-zone umožňuje použít zařízení buď jako mrazák nebo jako ledničku, v závislosti na tom, zda je nutné uložit zmrazené nebo čerstvé potraviny.

Změny doznaly také systémy na třídění odpadu – Ninka. Pro zájemce jsou k dispozici nové sety a závěsné rámy v různých šířkách korpusů. Nabídka nádob je obohacena o výšky 220 a 110 mm - víceúčelové misky. Integrovaná odkládací miska umožní lepší využití prostoru.

Inovací prošel i systém poklopů a nádob jedna2top. Víko nejen uzavírá odpadkové koše, ale zároveň slouží jako odkládací miska na různé pomůcky. Biomiska má filtr, který se aktivuje vodou. Dle doporučení výrobce se má filtr každé tři měsíce měnit. V nabídce je také sada na čistící prostředky, která obsahuje rám na lahve a rám na sušení. Zajímavé je také řešení sady na zametání, kde smetáček s lopatkou tvoří vlastní víko odpadkového koše.

Inovace u firmy Blum mají již dlouhou tradici. SERVO-DRIVE pro AVENTOS HK završuje celý program. Nyní může být celá rodina výklopů AVENTOS kombinována s elektrickým způsobem otevírání SERVO-DRIVE. Skříňky jdou otevírat pouze lehkým ťuknutím na ně - a také je jemným stiskem tlačítka zase zavírat.

Schachermayer má také v nabídce průmyslovou chemii od firmy STALOC. Například anaerobní lepidla a těsnící hmoty spolehlivě lepí a utěsňují kovové díly v široké škále použití. Vytvrzují bez přítomnosti vzduchu a přítomnosti kovových součástí. Sortiment anaerobních lepidel STALOC se používá mimo jiné na zajišťování závitů, utěsňování závitů potrubních a hydraulických spojek, upevňování válcových součástí a vytváření plošných těsnění. Rychleschnoucí lepidla jsou jednosložková vysoce kvalitní lepidla neobsahující rozpouštědla a jsou určena pro průmyslovou výrobu a údržbu. Vytvrzení probíhá během několika minut a zaručuje vynikající odolnost vůči vlhkosti, vysokou houževnatost a flexibilitu. Jsou ideální na lepení kovů, plastů, elastomeru, dřeva, kamene, keramiky. Power silová lepidla představují velmi vysokou houževnatost, přilnavost a velmi dobrou tepelnou odolnost. Dále vykazují velmi vysokou odolnost vůči vodě, mastnotě, kyselinám a rozpouštědlům. Jsou využívána hlavně v automobilovém průmyslu, při lepení plechů, ve výrobě oken a dveří.

Poprvé firma pro návštěvníky veletrhu WOOD-TEC připravila přehled svých řešení a novinek v podobě katalogu SCH express - kuchyňská řešení. „Má 84 stran a je tematicky zaměřen na vybavení kuchyní. Nad touto publikací strávíte čas se svými zákazníky efektivně a realizace společných projektů proběhne bez zbytečných komplikací. Nová brožura je vyrobena tak, aby byla srozumitelná nejen profesionálům, ale i budoucím majitelům kuchyní,“ řekl Ing. Jan Bejček, obchodní ředitel firmy. Zvláštní pozornost je věnována výklopům jako odpověď na harmonické spojení širokých zásuvek pod pracovní deskou se širokými korpusy horních skříněk. Tento trend využívá stále se zdokonalující technologie výsuvů a výklopů, které jsou nabízeny i v elektrickém provedení SERVO-DRIVE. Podle Bejčka se síla kuchyňských řešení se projeví právě u nestandardních prostorových situací, které je třeba řešit přímo na míru. Pro maximální využití úzkých přebytečných proluk, rohových, nebo šikmých zakončovacích skříněk firma nabízí propracované kování včetně jejich vnitřního vybavení. Ať už jsou to potravinové skříně, držáky na lahve, utěrky, pekáče, příborníky, police pro hrnce a další úložné prostory. Kování dosahuje takových vlastností, aby manipulace s uloženými předměty byla vždy co nejsnazší. „Prostřednictvím této brožury má SCH partner plánování se svým zákazníkem mnohem jednodušší,“ doplnil obchodní ředitel.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu